<
НОВИНИ ДНЯ: Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізації  Наступ росіян на Харківщині: в Defence Express оцінили можливості окупантів  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19всі новини дня
Політика
Росія
02.03.2022 2433

Росолігарх Олег Дерипаска хоче знати «за чий рахунок банкет?»

Російський олігарх Олег Дерипаска розійшовся у своєму телеграм-каналі.

«Підйом ставки, обов'язковий продаж валюти (зараз ще згадають, що за курсом, встановленим ЦБ на дату проведення розрахунків) — це перший тест на те, за чий рахунок реально буде цей банкет», — обурюється він діями російського центробанку і додає, що йому дуже хочеться роз'яснень і зрозумілих коментарів щодо економічної політики на найближчі три місяці. Пише minfin.com.ua.

Після цього посту був наступний, у якому Дерипаска заявив, що економічну політику необхідно змінювати і закінчувати «весь цей держкапіталізм». Крім того, він назвав те, що відбувається кризою, для вирішення якої, на його думку, потрібні «реальні кризові менеджери, а не фантасти з пачкою презенташок».

Дерипаска потрапив під західні санкції після нападу на Україну. 21 лютого він опублікував пост про те, що «Все! Війни не буде! Тепер довгий шлях до Миру…». Пізніше він видалив цей пост. Тепер у тг-канали олігарха залишилося лише сльозливе «Світ дуже важливий! Переговори треба розпочати якнайшвидше!»

Оценка материала:

5.00 / 2
Росолігарх Олег Дерипаска хоче знати «за чий рахунок банкет?» 5.00 5 2
Політика / Росія
02.03.2022 2433
Еще материалы раздела «Росія»