<
НОВИНИ ДНЯ: Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  Загроза наступу РФ на Київ: в Сухопутних військах приголомшили заявою про захист столиці  Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданку  Пікнік скасовується? Детальний прогноз погоди в Україні на вихідні  Коли Україна стане членом НАТО – прогноз посла Німеччини  Чи буде Зеленський легітимним президентом після 21 травня: відповідь очільника Мін'юсту  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°всі новини дня
Політика
Україна
02.03.2022 1892

ЗСУ взяли в полон військових Росії: ними виявилися сторож, слюсар, вчитель з ОРДЛО

Українські захисники взяли в полон представників збройних формувань Росії. Ними виявилися жителі ОРДЛО, яких закликали на збори і відправили воювати проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресцентр операції Об'єднаних сил (ООС).

"Сьогодні на Донецькому напрямку наші захисники взяли в полон групу представників збройних формувань РФ. Ними виявилися жителі окупованих територій: Слюсарі, вчителі, соціальні працівники", - повідомили в ООС.

За даними українських військових, взятих у полон насильно мобілізували в збройні формування Росії і холоднокровно відправили вперед як гарматне м'ясо.

За словами одного з полонених, він прийшов на військові збори і звідти його відправили воювати проти України. Чоловік зізнається, що не знав про це.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ взяли в полон військових Росії: ними виявилися сторож, слюсар, вчитель з ОРДЛО 5.00 5 1
Політика / Україна
02.03.2022 1892
Еще материалы раздела «Україна»