НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
02.03.2022 2446

В ОП прокоментували інформацію про Януковича у Мінську

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував інформацію про те, що РФ хоче зробити Віктора Януковича "президентом України".

Про це повідомляє Українська правда.

"У такій феєричній історії з "Януковичем, який у Мінську", важливими є кілька аспектів. Перший і ключовий: будь-яка згадка прізвища Янукович як якась "можливість" в черговий раз показує нам тотальне незнання РФ реальних настроїв в Україні", – зазначив Подоляк.

Радник голови ОП вважає, що російська сторона має "повну відсутність розуміння", що за країна Україна.

"Жодної об'єктивної аналітики у росіян ніколи не було - звідси настільки вбивчі рішення. З цього ж ряду - пропагандистські розповіді про "масову зустріч російських танків квітами". Насправді ж, жодних, навіть одиничних "зустрічей" немає - тільки ненависть, найжорстокіше знищення" цих самих танків і навіть масові спроби зупинити бронетехніку своїми тілами", – наголосив він.

Подоляк констатував, що у Москві хибно сподівалися на лояльне ставлення українського населення до російських військових.

"З цього ж ряду - впевненість російських еліт у тому, що у нас вулицями марширують стотисячні армії націоналістів. Коротше, взагалі нічого не розуміють про Україну. Другий аспект цієї дивної історії полягає в тому, що Янукович – це ж абсолютний "політичний труп". Настільки давній аутсайдер із токсичною репутацією, що згадка його прізвища звучить навіть якось зухвало. Виразно спровокує тільки ще більший опір", – зазначив радник.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ОП прокоментували інформацію про Януковича у Мінську 5.00 5 1
Політика / Україна
02.03.2022 2446
Еще материалы раздела «Україна»