<
НОВИНИ ДНЯ: Україна зробила гарячий "подарунок" Путіну: пролетів понад 1300 км  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Готуємо соус "Тартар" вдома: в 100 разів смачніше за магазинну "хімію"  Історична сенсація: артефакти з Міста Давида розкрили несподівані деталі біблійних подій  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  Загроза наступу РФ на Київ: в Сухопутних військах приголомшили заявою про захист столиці  Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданкувсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2022 873

Українські військові вийшли на лінію державного кордону в Сумській області, - Данілов

Українські військові вийшли на лінію державного кордону в Сумській області. Це сталося вперше за сім днів війни проти Російської Федерації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова.

"На сьомий день війни з агресивною державою-терористом Росією прикордонники 5-го прикордонного загону передовою групою спільно з підрозділами Збройних сил України вийшли на лінію державного кордону України на Сумщині. Військовослужбовці Державної прикордонної служби України відмінно виконують завдання з нещадного знищення російських окупантів на території України", - зазначив Данілов.

Варто нагадати, що станом на ранок 3 березня, за даними Збройних сил України, російські окупанти втратили близько 9 тисяч осіб особового складу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські військові вийшли на лінію державного кордону в Сумській області, - Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
03.03.2022 873
Еще материалы раздела «Україна»