<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2022 3316

"Залізний купол" над Україною. Держава просить НАТО закрити небо: що це означає

Як у боротьбі з агресором допоможе закриття авіапростору України рішенням НАТО

index_54_650x410_03.03.22

Відразу після вторгнення Росії в Україну наша країна закрила небо для всіх цивільних літаків.

Сьогодні міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вкотре звернувся до НАТО з проханням про закриття повітряного простору України. За його словами, у разі відмови, "кров українців буде на їхніх руках".

Також 3 березня за негайне закриття українського неба виступила і Верховна Рада. Депутати просять негайно запровадити безпольотної зони над територією України, адже це захистить цивільне населення, об’єкти світової культурної спадщини та критичної інфраструктури.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Залізний купол" над Україною. Держава просить НАТО закрити небо: що це означає 5.00 5 1
Політика / Україна
03.03.2022 3316
Еще материалы раздела «Україна»