<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2022 1072

Зеленський до матерів військових РФ: Заберіть своїх дітей, ми відкриємо доступ

Президент України Володимир Зеленський закликає матерів російських військових забрати своїх дітей, які воюють на території Української держави.

Відповідний заклик він висловив на зустрічі з представниками іноземних ЗМІ в ОПУ в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Дуже хочеться, щоб російські матері, які відправили цих хлопців… 18-19 років… Мені 45-й рік. У мене донька такого віку. Це жахливо! Я не можу навіть уявити, що ці хлопці за віком можуть бути моїми дітьми, або дітьми таких людей, як я, мого покоління. І вони прийшли вбивати. Я хочу, щоб ці матері зрозуміли та приїхали їх забрали. Навіть хлопців, які вже загинули тут, їх багато… Нехай вони приїжджають сюди. Будь ласка, ми відкриємо всім доступ, цим матерям. Нехай вони приїдуть і заберуть своїх дітей", – зазначив Президент України.

Як повідомлялося, загальні бойові втрати РФ з 24 лютого до 3 березня становлять близько 9000 військових.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський до матерів військових РФ: Заберіть своїх дітей, ми відкриємо доступ 5.00 5 2
Політика / Україна
03.03.2022 1072
Еще материалы раздела «Україна»