<
НОВИНИ ДНЯ: Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паскивсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2022 1509

СБУ перехопила розмову російських ОМОНівців про те, як їм «наваляло» під Гостомелем

Служба безпеки України перехопила одну з розмов російських ОМОНівців, які обговорювали ситуацію під Гостомелем.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба СБУ в Телеграмі.

«Ми їхали всі в одній колоні: красноярці першими, наші другими, за нами кемеровські, за кемеровськими – СОБР кемеровський. Красноярців розбили взагалі «в дим» з танків, з мінометів. Наших розбили. Кемера встигли відскочити і втекти. Але і в них - один 200-ий і три 300-ті. Про наших взагалі нічого не відомо. Скільки там «наваляло» нашим, ніхто не знає», - цитує СБУ розмову загарбників.

У відомстві уточнили, що загарбники назвали війну в Україні «спецоперацією» і відвели на неї три дні. Натомість уже другий тиждень російські війська зазнають значних втрат.

«І вже не вірять, що вдасться захопити хоча б одне місто зі списку «must be». І навіть сфотографуватися на фоні їм ніхто не дозволить! Тож вони жахаються власним втратам, а бойовий дух тане разом з весняним снігом. Забирайтесь додому! Бо хтозна, скільки вам тут іще "наваляють" українські захисники. Нам є за що боротися», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Відтоді війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор МКС Карім Хан ініціював початок повноцінного розслідування ситуації в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
СБУ перехопила розмову російських ОМОНівців про те, як їм «наваляло» під Гостомелем 5.00 5 1
Політика / Україна
03.03.2022 1509
Еще материалы раздела «Україна»