<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2022 656

Зеленський – Путіну: Сядь зі мною за стіл переговорів, я не кусаюся

Президент України Володимир Зеленський укотре закликав президента Російської Федерації Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

Про це він сказав у інтерв'ю іноземним ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Він сказав, що ми маємо віддати. Що ти хочеш від нас? Йди з нашої землі. Не хочеш йти, сядь за стіл переговорів . Я вільний. Сядь зі мною, тільки не на 30 метрів, як з Макроном, Шольцом. Я сусід, мене не треба на 30 метрів тримати, я не кусаюсь. Я нормальний чоловік, сядь зі мною і поговори. Ми не терористи», - сказав Зеленський.

Він знову наголосив, що Україна ніколи ні на кого не планувала нападати, але нині змушена захищатися.

На запитання про те, чи достатньо нині зброї, президент зазначив, що питання не у зброї. «Їх у десятки разів більше, але вони на нашій землі у десятки разів менші кожного з нас. Справа не в кількості цих людей, які до нас приходять, а справа в їхній меті . Наша мета – захист та свобода. Інших немає цінностей, тому що наші діти – це наша свобода. Що залишиться після мене? Мої діти. Я хочу, щоб вони були живі. Я більше нічого не хочу. Просто цього бажаю усім, а їхня мета – поставити на коліна народ, націю багатонаціональну, в якій люди незалежно ні від чого, ні від коріння свого , ні від мови, якою говорять , люди відчувають себе рівними», - сказав він.

Президент переконаний: наша свобода та здатність об'єднуватися - саме в цьому страх Росії, адже Україна вільна, об'єднана, де влада та народ – разом.

24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська восьмий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети поцілюють у житлові будинки. В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський – Путіну: Сядь зі мною за стіл переговорів, я не кусаюся 5.00 5 1
Політика / Україна
04.03.2022 656
Еще материалы раздела «Україна»