<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заявивсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2022 676

Більше 70 ракет по Україні випустили з Білорусі, - Міноборони США

У Міністерстві оборони США повідомили, що понад 70 з 480 раку, випущених по Україні, вилетіли з Білорусі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міноборони США.

У Міністерстві оборони США повідомили, що по Україні вже було випущено понад 480 ракет. З них понад 160 – з території Росії, понад 70 – з Білорусі, близько 10-з Чорного моря. Велика частина ракет - з мобільних систем, які потрапили на територію України.

"Понад 230 ракет було випущено з території України. Є мобільні системи. Їх переміщують всередину країни", - підкреслив високопоставлений представник Міноборони США.

Також, за оцінками США, Путін вклав 90% своєї заздалегідь підготовленої потужності для вторгнення в Україну.

"Ми спостерігаємо сильні бомбардування міст на північ і схід, тобто, Київ, Чернігів і Харків. Ми як і раніше вважаємо, що російські сили застопорилися на півночі", - додав представник Міноборони США.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Оценка материала:

5.00 / 2
Більше 70 ракет по Україні випустили з Білорусі, - Міноборони США 5.00 5 2
Політика / Україна
04.03.2022 676
Еще материалы раздела «Україна»