<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2022 1518

"Це пекло, нас кинули": з'явилися нові перехоплення розмов російських окупантів

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував перехоплення розмов російських військових. У бесідах між собою і зі своїми близькими вони звинувачують Путіна і зізнаються, що все дуже погано, їх обдурили і стільки трупів вони у своєму житті не бачили.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Антона Геращенко.

Увага! На записах присутня ненормативна лексика!

Один з російських окупантів каже, що все дуже погано і його підрозділ потрапив під щільний артилерійський вогонь і був практично знищений. Він додав, що начальство нічого не говорить про обстановку, що склалася.

"Путін,..., гандон. Бачиш як ... коротше ми сюди їхали чисто на навчання?! Навчання пройшли, всі ... заходимо в Україну через Білорусь. І не відмовишся", - говорить він.

На питання, чому не відмовишся, він відповідає:"Та ось, типу можуть посадити".

На іншому записі російський військовий зізнається, що війська увійшли на територію України з Білорусі в ніч на 24 лютого. За його словами, спочатку все йшло нормально, але потім почалися великі втрати.

"Я стільки трупів ніколи в житті не бачив", - зізнається він і додає, що зв'язку немає і зателефонувати можна з вкраденого з магазину телефону.

На третьому записі російський окупант каже, що українці їх зустрічають вогнем з автоматів. За його словами, ніхто такого не очікував.

"Населення, цивільні... ти че, у всіх автомати, у всіх автомати! Ми вчора їхали, вони на це, всередині сиділи і чуємо це, від куль - "ту-ту-ту-ту", удари ось такі, - каже військовий.

Ще на одному записі російський військовий каже: "втрати, в кільці. Тут пекло, нас кинули". Співрозмовник просить його не геройствувати.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це пекло, нас кинули": з'явилися нові перехоплення розмов російських окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
04.03.2022 1518
Еще материалы раздела «Україна»