<
НОВИНИ ДНЯ: Ізраїль не вчиняє геноцид у Секторі Газа, - Байден  В Міноборони закликали військових не встановлювати "Резерв+": в чому причина  Податок на "бездітність", педалі для в'язнів, штрафи за кондиціонери: все про скандальні пропозиції нардепа Гривка  Слойки з полуницею: простий рецепт  Помер президент Ірану – союзник Путіна: як це може вплинути на війну Росії проти України  Гетманцев пояснив, хто отримає право на "економічне бронювання" від мобілізації  Наступ РФ, запізніла допомога Заходу та заборона бити по Росії: головне з інтерв’ю Зеленськоговсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2022 731

Двічі зрадник: СБУ показала допит полоненого, який у 2014 році перейшов на бік окупанта

Служба безпеки України оприлюднила відео допиту чергового військового із РФ, який виявився українським військовим-зрадником та у 2014 році перейшов на бік загарбника у Криму.

630_360_1596105416-303_04.03.22

Як передає Укрінформ, про це пресслужба СБУ повідомила у Телеграмі.

«Ви знаєте, які мотиви і як виглядає військовий, який зрадив двічі? На відео СБУ – допит чергового «орка» з РФ, який насправді виявився українським військовим-зрадником і в 2014 році перейшов на бік окупанта в Криму», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 24 лютого гаубично-артилерійський дивізіон цього громадянина отримав наказ наступати на Україну і рушив на Нову Каховку.

«Далі мав бути Миколаїв, а згодом і Одеса. Їм обіцяли, що з владою все домовлено, що вони не будуть обстрілювати житлові будинки, а просто пройдуть рейдом. Їм пояснили: «Усе буде, як у 2014 році, коли Росія забирала Крим». Та Україна зустріла окупантів шаленим спротивом», - зазначається у повідомленні.

Тож зрадник, за даними СБУ, відставши під час бою від основних сил, здав себе та весь свій взвод українським воїнам.

«Тепер з ним працюють слідчі та контррозвідка СБУ. Такі дії не можуть залишитися непокараними», - уточнюється у повідомленні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Двічі зрадник: СБУ показала допит полоненого, який у 2014 році перейшов на бік окупанта 5.00 5 2
Політика / Україна
04.03.2022 731
Еще материалы раздела «Україна»