<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2022 502

Генштаб про плани ворога: РФ завозить військових в Іловайськ та готує висадку десанту під Одесою

Російські окупанти продовжують наступ на територію України: для поповнення чисельних втрат, завозять військовослужбовців ЗС РФ до станції "Іловайськ". Також ворог не вгамовується і під Одесою, намагаючись висадити десант на ділянці "Затока - Чорноморськ".

imgonline_com_ua_resize_jgpbokohpcktg_650x410_04.03.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Генштабу ЗСУ.

"На Донецькому оперативному напрямку противник силами шести БТГр намагається утримати кільце оточення навколо міста Маріуполь", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в Генштабі, ворог все ж не кидає спроб заволодіти Чорноморським узбережжям. Тому окупанти продовжують підготовку до висадки морського десанту на ділянці "Затока - Чорноморськ".

"У рамках зазначеного у районі 40 км східніше Чорноморська перебувають два великих десантних кораблі окупантів", - розповіли в ЗСУ

Крім того, у Чорному морі морське угруповання ЧФ вивели з морських баз. Їх завдання - уражати надводні сили Угруповання різнорідних сил ВМС.

"Але частіше жертвами російських морських піратів стають цивільні суда та їх екіпажі", - зазначають військові.

Як повідомлялось, поблизу курортної Затоки український підрозділ ППО збив російський літак, що атакував один з об'єктів інфраструктури. Пілот встиг катапультуватися, зараз його розшукують.

Оценка материала:

5.00 / 1
Генштаб про плани ворога: РФ завозить військових в Іловайськ та готує висадку десанту під Одесою 5.00 5 1
Політика / Україна
04.03.2022 502
Еще материалы раздела «Україна»