НОВИНИ ДНЯ: Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  "Два місяці будуть найважчими": експерт про сценарії війни, мобілізацію та що планує Путін  Млинці заварні на кефірі: рецепт із секретом  Статус PESEL UKR: які будуть нові правила отримання захисту у Польщі  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порадвсі новини дня
Політика
Світ
04.03.2022 820

Путін тотально недооцінив силу української армії, - Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що президент РФ Володимир Путін тотально недооцінив українську армію. Зокрема, в можливості опору російським військовим.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву, яку Столтенберг зробив на брифінгу після позачергової зустрічі глав МЗС країн НАТО, Швеції, Фінляндії та Євросоюзу.

"Путін тотально недооцінив силу української армії, яка змогла чинити опір, відтісняти, сповільнювати просування сил РФ. Це перш за все результат хоробрості української армії і українського народу і керівництва України, президента Зеленського", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін тотально недооцінив силу української армії, - Столтенберг 5.00 5 1
Політика / Світ
04.03.2022 820
Еще материалы раздела «Світ»