<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2022 699

"Град", якій обстрілював будинки мирних людей в Харкові, знищено

Російський "Град", який стріляв по будинках мирних мешканців Харкова в Північній Салтовці 3 березня, був знищений контрбатарейною роботою наших військових.

Про це повідомили в ЗСУ. Пише rbc.ua.

"Побратими з ЗСУ ліквідували РСЗО, яка базувалася в Руських Тишках за Циркунами, й здійснювала ворожі обстріли по найбільшому житловому масиву міста", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, що за інформацією ДСНС, 3 березня о 15:40 мікрорайон Північна Салтівка обстріляли окупанти. В результаті сталося руйнування багатоповерхових житлових будинків та споруд.

В ЗСУ також доповіли, що за весь час у Харкові вдалося ліквідувати понад 500 одиниць ворожої техніки, якою окупанти наносили підступні удари.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Град", якій обстрілював будинки мирних людей в Харкові, знищено 5.00 5 2
Політика / Україна
04.03.2022 699
Еще материалы раздела «Україна»