<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2022 1090

Путін має намір залучити ОДКБ до війни проти України – Данілов

Президент Російської Федерації Володимир Путін має намір залучити до війни проти України представників країн-учасниць Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

630_360_1645613096-217_05.03.22

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов посилаючись на дані розвідки повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає кореспондент Укрінформу.

"Наша розвідка дає наступні дані. Зараз Путін має велике бажання залучити ОДКБ – киргизів, узбеків, інші народності. Я вважаю, якщо ми таке побачимо, це буде неприпустимо. Більше того у нас є інформація, що вони мають збирати людей з Далекого Сходу, де живуть удмурти і якути. Вони збирають там людей, тому що охочих воювати не так багато", – сказав секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін має намір залучити ОДКБ до війни проти України – Данілов 5.00 5 2
Політика / Україна
05.03.2022 1090
Еще материалы раздела «Україна»