<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
05.03.2022 721

Паралімпійська збірна України влаштувала антивоєнний протест у Пекіні

Українські спортсмени організували акцію протесту проти вторгнення Росії у день відкриття зимової Паралімпіади-2022 в Китаї.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на профіль президента Національного комітету спорту інвалідів Валерія Сушкевича у Facebook.

Акція українських паралімпійців пройшла під гаслами "Ні війні! Мир Україні!". Спортсмени розгорнули плакати, а також скандували Peace for Ukraine!

"Наша мета, наша місія тут, на вищому спортивному форумі світу – об'єднати, мобілізувати весь світ, щоб зупинити війну в Україні. Працюємо, діємо у цьому напрямку кожної хвилини. Даємо усвідомлення, що сьогодні Україна – весь світ, а весь світ – Україна!" – заявив Сушкевич.

Паралімпійські ігри в Пекіні триватимуть до 13 березня. Від України до Піднебесної полетіли 20 спортсменів і 9 гайдів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Паралімпійська збірна України влаштувала антивоєнний протест у Пекіні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
05.03.2022 721
Еще материалы раздела «Спорт»