НОВИНИ ДНЯ: Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"всі новини дня
Політика
Україна
05.03.2022 904

У Миколаївській області українські захисники збили 4 ворожих вертольоти

У Миколаївській області морські піхотинці України разом з військовими ОК "Південь" збили чотири ворожих вертольоти. При тому, один з морпіхів збив одразу три одиниці.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку ВМС ЗС України.

 

"Щойно, на Миколаївщині, наші морські піхотинці разом з побратимами з ОК "Південь" збили чотири гвинтокрили противника, при цьому, один з морпіхів збив одразу 3 одиниці. Справжній приклад професіоналізму, мужності та героїзму! І це ще один впевнений крок до перемоги", - заявив командувач ВМС ЗС України контрадмірал Олексій Неїжпапа.

Оценка материала:

3.67 / 3
У Миколаївській області українські захисники збили 4 ворожих вертольоти 3.67 5 3
Політика / Україна
05.03.2022 904
Еще материалы раздела «Україна»