<
НОВИНИ ДНЯ: Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічкивсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2022 2366

СБУ показала збитого російського пілота, одного з «асів Путіна»

Служба безпеки України опублікувала відео зі збитим російським пілотом, одним із  «асів Путіна», який тепер відповідатиме за свої звірства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

«На відео СБУ – збитий російський пілот, один із  «асів» путіна, який за свої звірства в Сирії був удостоєний аудієнцією з Башаром Асадом», - ідеться у повідомленні.

У спецслужбі зазначили, що «для нього бомбити цивільні міста – не нова справа. Як пояснює сам злочинець, він не думає про такі поняття як «житлові будинки і квартали»: «Є просто цілі з координатами».

«Тепер у нього попереду безліч довгих розмов зі співробітниками СБУ. Він відповідатиме за всі свої звірства, як і тисячі інших російських загарбників, що з війною прийшли на українську землю», - додали в СБУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
СБУ показала збитого російського пілота, одного з «асів Путіна» 5.00 5 1
Політика / Україна
05.03.2022 2366
Еще материалы раздела «Україна»