<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав країни, які хоче окупувати Росія  В Україні 27 травня до +27°, подекуди дощі та грози  G7 не розморозить активи, поки РФ сама не виплатить Україні компенсації, - Bloomberg  Астрономи відкрили потенційно придатну для життя планету  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікулвсі новини дня
Політика
Європа
06.03.2022 1850

У Білорусі чоловіки масово виїздять за кордон через страх відправки Лукашенком війск до України

У Білорусі чоловіки масово почали виїздити за кордон через страх того, що Олександр Лукашенко може відправити їх воювати в Україну.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко у телемарафоні.

"У Білорусі почався масовий виїзд чоловік за кордон. Чоловіки бояться, що Лукашенко може відправити війська до України, в чому я поки що сумніваюся", - розповів він.

Вадим Денисенко також додав, що в Білорусі починається паніка.

"Чим більше цієї паніки буде, тим менше вірогідність, що Лукашенко навіть теоретично наважиться рухатися в бік України" - підсумував радник міністра внутрішніх справ.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що зараз не спостерігається прямої участі Білорусі в російсько-українській війні. Втім, наші військові готові до такого розвитку подій.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Білорусі чоловіки масово виїздять за кордон через страх відправки Лукашенком війск до України 5.00 5 2
Політика / Європа
06.03.2022 1850
Еще материалы раздела «Європа»