<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Ніхто не допоміг. Як українці єдині у світі рятували грузинів під час війни, яку розв'язала РФ  У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадкувсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 990

Троє українських розвідників загинули на завданнях. Серед них відомий банкір Кірєєв

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило про загибель трьох своїх розвідників. Серед них відомий український банкір Денис Кірєєв.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку розвідувального органу.

Під час виконання спеціальних завдань загинули:

  • Доля Олексій Іванович;
  • Чибінєєв Валерій Вікторович;
  • Кірєєв Денис Борисович.

"Вони загинули, захищаючи Україну, а їхній чин наблизив нас до перемоги!", - заявили в ГУР.

Зазначимо, за даними деяких українських ЗМІ, Денис Кірєєв був присутнім на першому раунді переговорів України та Росії на білоруському кордоні. Його участь в українській делегації офіційно не заявлялась, проте на фотографіях з переговорів була помічена людина, схожа на Кірєєва.

Денис Кірєєв - відомий український банкір. У 2006-2012 роках був членом наглядової ради Укрексімбанку. У період з 2010 по 2014 рік обіймав посаду першого заступника глави правління Ощадбанку. Потім займався управлінням приватних фондів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Троє українських розвідників загинули на завданнях. Серед них відомий банкір Кірєєв 5.00 5 2
Політика / Україна
06.03.2022 990
Еще материалы раздела «Україна»