<
НОВИНИ ДНЯ: Ізраїль не вчиняє геноцид у Секторі Газа, - Байден  Коли буде свято Івана Предтечі 2024 року: нова дата, традиції і історія свята  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Укргідрометцентр про погоду в Україні: "Маємо доволі оптимістичні новини"  22 травня буде до 28° тепла, в окремих областях - невеликі дощі  Потепління до +28 і місцями дощі: прогноз погоди в Україні на 22 травнявсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 1820

В Київській ОДА назвали найнебезпечніші напрямки в області

В Київській області тривають активні бойові дії. Проте найнебезпечнішими напрямками залишаються населенні пункти біля столиці та північ області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на очільника Київської ОДА Олексія Кулебу.

За словами губернатора, Росія продовжує накопичувати війська та техніку, а також обстрілювати житлові масиви та критичну інфраструктуру.

Найбільш небезпечні напрямки:

  • Житомирська траса;

  • Буча-Ірпінь-Гостомель;

  • Макарів;

  • північ Вишгородського району.

Зазначається, що загроза авіанальоту існує на території усієї області. Крім того, у всіх районах Київської області триває боротьба із диверсійними групами.

"Обласна та місцева влада готова провести евакуацію людей та доставку гуманітарної допомоги у найважчих напрямках, як тільки буде оголошено режим тиші. Гуманітарна допомога направиться до всіх 7 районів Київщини", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Київській ОДА назвали найнебезпечніші напрямки в області 5.00 5 1
Політика / Україна
06.03.2022 1820
Еще материалы раздела «Україна»