<
НОВИНИ ДНЯ: Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудутьсявсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 1002

МЗС оголосить список компаній, які продовжують співпрацювати з РФ, - Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба анонсував оголошення сьогодні списку компаній, які продовжують співпрацювати з РФ попри її війну проти України. За його словами, деякі з них - здивують.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву під час брифінгу.

"Є серед держав, а також міжнародних компаній ті, хто намагаються всидіти на двох стільцях одночасно. З одного боку підтримувати Україну, а з іншого - продовжувати бізнес з Росією або допомагати їй обходити санкції", - зазначив Кулеба.

Він підкреслив, що все це відбувається на українській крові, "ціною нашої крові та страждань".

"Ми сьогодні протягом дня публічно будемо виходити з назвами конкретних компаній, про те, що вони роблять, і яким чином за наш рахунок намагаються все ще заробляти гроші з РФ. Ви побачите в цьому списку деякі країни і компанії, які вас здивують, але, на жаль, такою є сувора правда", - резюмував Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 2
МЗС оголосить список компаній, які продовжують співпрацювати з РФ, - Кулеба 5.00 5 2
Політика / Україна
06.03.2022 1002
Еще материалы раздела «Україна»