<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 1555

Загиблих росіян ховатимуть у братських могилах. УЗ відкликає вагони-рефрижиратори

Російське командування розпорядилося вилучати документи у особового складу, який воює в Україні та ховати загиблих у братських могилах. У зв'язку з цим "Укрзалізниця" відкликає вагони-рефрижиратори з точок для збирання останків тіл загиблих солдатів РФ.

Про це повідомляє РБК-Украина з посиланням на повідомлення голови "Укрзалізниці" Олександра Камишина у Telegram.

Так, Камишин опублікував документ, підписаний заступником Міністра оборони РФ Олексієм Криворучко. У тексті документа, зокрема, наказується "ховати тіла російських солдатів у братських могилах або знищувати на місці».

Поховання можуть проводитись у Білорусі та на території України, якщо вивезти тіла не вдасться.

У зв'язку з цим "Укрзалізниця" відкликає свої вагони-рефрижиратори з точок для збирання останків тіл загиблих солдатів російської армії. Як повідомляється, 20 вагонів УЗ три доби простояли на станції Фастів, Одеса-Застава, Подільськ, Мерефа та Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за 11 днів війни з Україною потери российской стороны составили 11 тысяч военных. Окрім того, украинским войскам удалось сбить уже 88 самолетов и вертолетов.

Оценка материала:

5.00 / 2
Загиблих росіян ховатимуть у братських могилах. УЗ відкликає вагони-рефрижиратори 5.00 5 2
Політика / Україна
06.03.2022 1555
Еще материалы раздела «Україна»