<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 1872

Переповнені шпиталі та небажання воювати: оперативна інформація про ситуацію в Криму

Російські військові з Криму продовжують брати участь в бойових діях на території України. Про це свідчать переповнені пораненими солдатами шпиталі на півострові.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Кримську платформу.

"Севастопольський шпиталь наразі переповнений пораненими й повідомлено, що очікуються нові тяжко поранені російські військові. Зі слів поранених окупантів, що перебувають у шпиталях, більшість російських військових не уявляють як воювати й більше не хочуть брати участь у війні", - йдеться в оперативній інформації.

Також зазначається, що 5 березня у напрямку з Феодосії на Джанкой були помічені військові вантажівки, а також ешелон з близько 40 цистерн.

Крім того, Служба безпеки України повідомила, що під Миколаєвом була розбита колона окупантів з Криму. В полон потрапили 11 загарбників.

Нагадаємо, 5 березня в небі над Миколаєвом був збитий російський літак. Пілотом виявився командир авіаційної ланки з Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Переповнені шпиталі та небажання воювати: оперативна інформація про ситуацію в Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
06.03.2022 1872
Еще материалы раздела «Україна»