<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 969

Не Придністров'я. Молдова заперечує дані ЗСУ про місце запуску ракет по Вінниці

Молдова заперечує, що ракетний удар по аеропорту у Вінниці було завдано з непідконтрольної території в Придністров'ї. Українська сторона висувала саме таку версію.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Міністерства оборони Молдови.

"Міністерство оборони Республіки Молдови категорично заперечує факт запуску ракет по території України з Придністров'я", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, представник Повітряних сил Юрій Ігнат заявляв, що ракети були запущені орієнтовно саме з Придністров'я.

Нагадаємо, сьогодні російські війська обстріляли аеропорт Вінниці, на його території сталося кілька вибухів і почалася пожежа. Пізніше стало відомо, що в результаті удару загинула одна особа.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не Придністров'я. Молдова заперечує дані ЗСУ про місце запуску ракет по Вінниці 5.00 5 1
Політика / Україна
06.03.2022 969
Еще материалы раздела «Україна»