<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Світ
06.03.2022 820

Конгрес українців Канади закликає до повного торгового ембарго та повалення режиму в РФ

В умовах російського вторгнення в Україну Захід повинен задіяти повне торгове ембарго та привести РФ до міжнародної ізоляції. Російський режим має розглядатися як вигнанець і бути повалений.

630_360_1537458684-6085_06.03.22

Про це в коментарі Guildhall заявила президент Конгресу українців Канади Олександра Чижій. Пише unian.ua.

"Позиція Українсько-канадського конгресу щодо російських санкцій є простою. Ми підтримуємо швидкі та жорсткі санкції, запроваджені Канадою та нашими міжнародними союзниками після геноцидного вторгнення Росії в Україну. Ми закликаємо всіх до запровадження повного торговельного ембарго щодо Росії та повної ізоляції Росії від міжнародної спільноти. Злочинний російський режим, який загрожує всьому світу, має вважатися ізгоєм та повинен бути поваленим", — зазначила Голова Конгресу українців у Канади Олександра Чижій.

"Ми закликаємо всі транснаціональні компанії, які ведуть бізнес у Росії, закрити там свої представництва та утриматися від будь-яких угод із Росією чи у Росії. Будь-які гроші, які сплачуються у вигляді податків до Росії, — це гроші, які підживлюють російську військову машину. Ми вдячні та підтримуємо багато компаній, які вже ухвалили рішення покинути Росію", — йдеться у її заяві.

Оценка материала:

5.00 / 2
Конгрес українців Канади закликає до повного торгового ембарго та повалення режиму в РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
06.03.2022 820
Еще материалы раздела «Світ»