НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2022 2107

Арестович спростував інформацію про "наймасовіший наліт" на Україну за всі дні війни

"Наймасовішого нальоту" на Україну за всі дні війни в ніч з 6 на 7 березня, інформація про який поширилася по соцмережах, не буде.

facebook_com_assistantschool_20_650x410_06.03.22

Про це Олексій Арестович, радник голови ОП, написав у Facebook. Пише rbc.ua.

"Як не вечір, так оголошують "... наймасовіший наліт", "...фінальний штурм", і "...особисто Кадирова". Друзі, ну 12-й день війни скоро піде. Скільки можна вірити цим ужастикам, відірваним від реальності, як Путін в бункері?" - написав він.

За словами Арестовича, оперативні можливості російських військ далекі як від масованих ударів, так і дуже далекі - від фінальних штурмів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Арестович спростував інформацію про "наймасовіший наліт" на Україну за всі дні війни 5.00 5 2
Політика / Україна
06.03.2022 2107
Еще материалы раздела «Україна»