НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіствсі новини дня
Політика
Україна
07.03.2022 563

"Не вміє воювати проти інших армій". Росія руйнує школи, лікарні та будинки, - ОП

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що російська армія не вміє воювати проти інших армій. Оскільки зосередилася на руйнуванні шкіл, лікарень та житлових будинків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Twitter.

"Варвари ХХІ століття. РФ пошкодила або знищила 202 школи, 34 лікарні, більше 1500 житлових будинків, включаючи багатоквартирні. Абсолютно без світла, води, тепла понад 900 наших населених пунктів. Армія РФ не вміє воювати проти інших армій. Але відмінно вміє вбивати мирних громадян", - зазначив Подоляк.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Не вміє воювати проти інших армій". Росія руйнує школи, лікарні та будинки, - ОП 5.00 5 1
Політика / Україна
07.03.2022 563
Еще материалы раздела «Україна»