<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 9239

Два ічкерійські батальйони вже беруть участь у захисті Києва

Ічкерійські батальйони імені шейха Мансура та Джохара Дудаєва вже беруть участь у захисті Києва. У цих хлопців мотивації більш ніж достатньо.

По-перше, чеченці воюють з кадирівцями понад 20 років, оскільки ті окупували їхні землі. По-друге, у Першу чеченську війну багато добровольців з України допомагали чеченцям відстоювати свою свободу та незалежність. Пише 24tv.ua.

Голова уряду Чеченської Республіки Ічкерія Ахмед Закаєв сам запропонував Володимиру Зеленському підписати угоду про військову співпрацю.

Ті, кого ви називаєте кадирівцями, – це "путіністи". Чому їх відправили в Україну? Бо це вища форма цинізму Росії. Наші території знаходяться під окупацією останні 20 років. І я, як людина, яка пережила цю війну, говорю своєму народу, що якщо сьогодні не зупинимо Росію, наших дітей відправлять також воювати за катів та вбивць власного народу,
– заявив Ахмед Закаєв.

Оценка материала:

5.00 / 8
Два ічкерійські батальйони вже беруть участь у захисті Києва 5.00 5 8
Політика / Україна
08.03.2022 9239
Еще материалы раздела «Україна»