<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 2198

ЗСУ знищили командира 61-ї окремої бригади російської морської піхоти

Також безславну смерть на українській землі знайшов заступник командира 11-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗС РФ

Внаслідок бойових дій силами українських військових було знищено командира 61-ї окремої бригади морської піхоти ЗС РФ підполковника Дмитра Сафронова та заступника командира 11-ї окремої десантно-штурмової бригади ПДВ ЗС РФ підполковника Дениса Глєбова. Пише zaxid.net.

Як інформує Генштаб ЗСУ в Facebook, угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію на Південному, Східному та Північному напрямках.

«Окупантам нанесено великих втрат в особовому складі та техніці. Знищено командира 61-ї окремої бригади морської піхоти ЗС РФ підполковника Дмитра Сафронова та заступника командира 11-ї окремої десантно-штурмової бригади ПДВ ЗС РФ підполковника Дениса Глєбова», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російські військові зустріли рішучий опір українських захисників, а тому зазнають важких втрат. Через це російська влада вдалася до прихованої мобілізації у Краснодарському краї.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ знищили командира 61-ї окремої бригади російської морської піхоти 5.00 5 1
Політика / Україна
08.03.2022 2198
Еще материалы раздела «Україна»