<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 993

У ворога величезні втрати в напрямку Конотопа і Охтирки, - Генштаб

У російських окупантів 7 березня величезні втрати в напрямку Конотоп і Охтирка. За даними Генштабу, там ворог втратив до 50% особового складу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 7 березня.

"Угруповання ворога, яке діє на окремих напрямках Конотоп і Охтирка, втратили до 50% особового складу. Для продовження наступальних дій буде потрібно перегрупування і поповнення запасу", - підкреслили в Генштабі.

Також повідомляється, що окупанти тероризують мирне населення, обстрілює гуманітарні конвої та намагаються організувати свої пропагандистські конвої. Також є спроби легалізації окупаційної влади на окремо захоплених територіях.

Але морально-психологічний стан залишається дуже низьким і має тенденцію до погіршення. Деякі викидають свої документи та намагаються повернутися на територію Росії.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Оценка материала:

5.00 / 2
У ворога величезні втрати в напрямку Конотопа і Охтирки, - Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
08.03.2022 993
Еще материалы раздела «Україна»