<
НОВИНИ ДНЯ: Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Політика
Україна
07.03.2022 1039

Наша арта відбила місто. Але є втрати, - глава Миколаївської ОВА

На Миколаїв протягом 7 березня було скоєно кілька спроб нападу. Російські окупанти намагалися взяти місто, обстріляли військову казарму, околицю місту та аеропорт. Є втрати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу Миколаївської ОВА Віталія Кима.

Повідомляється, що перша атака на Миколаїв була о 5 ранку. Ракетами класу "Калібр" завдали удару по казармах, де спали військові.

"Сьогоднішній день навряд чи можна назвати добрим. О 5 ранку атакували наше місто. Підло і цинічно, коли люди спали. Калібр - крилата ракета полетіла в 79-у бригаду, солдати в казармі просто спали. За підсумками дня вісім загиблих, вісім безвісти зниклих, 19 поранених. По мешканцях збираємо дані. Рідкісні засранці, злий неймовірно. Але ми їм повернемо все", - розповів Кім.

Однак є і хороші новини. Як розповів глава Миколаївської ОВА, окупантам було дано наказ взяти місто за всяку ціну.

"Що стосується бою. Наша арта героїчно відбила місто. Була команда взяти Миколаїв за всяку ціну. Вони йшли з трьох напрямків. Ми відбилися, добре їх відігнали, покарали, але жертви є саме через цинічний удар о 5 ранку по місту. Є збиток по інфраструктурі, все відновимо. Але людські жертви - це жахливо...", - додав він.

Також він повідомив, що причин для паніки немає і військові справляються з усіма атаками. При цьому він акцентував на тому, що по своїх ніхто не стріляє, навіть заради знищення ворога.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наша арта відбила місто. Але є втрати, - глава Миколаївської ОВА 5.00 5 2
Політика / Україна
07.03.2022 1039
Еще материалы раздела «Україна»