<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  Тернопільська мачанка: як готувати улюблену страву лемків  Зеленський про Gripen: пілоти мають почати тренуватися зараз, щоб не втрачати час  В Києві вперше за час повномасштабної війни пройде КиївПрайд: названо дату та подробиці  США дозволили Україні бити по РФ наданою зброєю: у Путіна відреагували  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 643

Війська РФ завдали транспортній інфраструктурі України шкоди на понад 10 млрд доларів

Українська транспортна інфраструктура зазнала руйнувань на понад 10 млрд доларів за неповних два тижні війни з РФ. Йдеться про дороги, мости, залізницю, обладнання аеропортів.

3j0a4277_6_650x410_08.03.22

Про це розповів в телемарафоні міністр інфраструктури України Олександр Кубраков. Пише rbc.ua.

"На кінець минулого тижня ми підрахували ті збитки, які стосуються виключно транспортної інфраструктури. Це ми говоримо про дороги, мости, залізницю і те обладнання, яке було пошкоджено при обстрілах наших аеропортів. От на кінець минулого тижня ця цифра перевищувала 10 млрд доларів", - заявив міністр.

За словами Кубракова, більшість пошкоджених об'єктів Україна зможе відновити за протягом одного року, а от великі та комплексні об'єкти будуть відновлені строком до двох років.

Раніше ми писали, що окупант перекидає авіацію до Білорусі, плануючи нові удари по містах України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війська РФ завдали транспортній інфраструктурі України шкоди на понад 10 млрд доларів 5.00 5 1
Політика / Україна
08.03.2022 643
Еще материалы раздела «Україна»