НОВИНИ ДНЯ: Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталі  Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні  Військовий експерт повідомив про нові труднощі для ЗСУ: про що йдетьсявсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 842

Російські війська здійснили перегрупування для організації штурму Києва, - Генштаб

Російські окупанти протягом вчорашнього дня здійснювали перегрупування для організації штурму Києва. Для цього загарбники планують долучили так званих "кадирівців" та "вагнерівців".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

"Протягом доби противником здійснювалось перегрупування для організації штурму Києва. До штурму окупанти планують долучити найбільш боєздатні частини та підрозділи", - йдеться у повідомленні.

Серед них підрозділи:

  • спеціального полку Росгвардії імені Рамзана Кадирова (Грозний);
  • 27 загону СпП "Кузбасс" (Кемерово);
  • 604 центру СпП "Вітязь” (Москва);
  • Росгвардії та приватної військової компанії “Ліга” (колишня ПВК “Вагнер”).

Нагадаємо, раніше Генштаб повідомляв, що Росія створила спеціальні підрозділи психологічної боротьби на тимчасово окупованих територіях на півдні України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські війська здійснили перегрупування для організації штурму Києва, - Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
08.03.2022 842
Еще материалы раздела «Україна»