<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 1158

Резніков: ще пару днів, і втрати Росії перевершать втрати за 10 років війни в Афганістані

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Росія зазнає величезних втрат в Україні. За декілька днів втратити серед особового складу РФ перевершать втрати за 10-річну війну в Афганістані.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення очільника Міноборони.

"Ще пару днів, і втрати Росії вбитими та пораненими перевершать втрати за 10 років війни в Афганістані... Росія втратила сотні елітних десантників та бійців спецназу", - заявив Резніков.

Крім того, він додав, що за 12 днів українські військові та сили територіальної оборони знищили понад 300 російських танків, тисячу бронемашин, 40 літаків та майже 70 гелікоптерів.

Нагадаємо, що, за даними Генерального штабу ЗСУ, загальні бойові втрати особового складу ворожих військ перевищили 12 тисяч осіб.

Оценка материала:

5.00 / 2
Резніков: ще пару днів, і втрати Росії перевершать втрати за 10 років війни в Афганістані 5.00 5 2
Політика / Україна
08.03.2022 1158
Еще материалы раздела «Україна»