<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2022 864

Росія атакує українські міста бомбами вільного падіння

Для бомбардування українських міст російська авіація використовує некеровані авіаційні бомби.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними української розвідки, 5 березня над територією України був збитий ворожий літак СУ-34, який бомбив житлові квартали міста Чернігова. Екіпаж встиг катапультуватися. Штурман загинув, а льотчика взяли в полон.

Це Олександр Красноярцев, льотчик 1-го класу, начальник повітряної, вогневої та тактичної підготовки 2 змішаного авіаполку 21 змішаної авіадивізії ПКС ЗС РФ – аеродром Шагол в Челябінську.

Він дав свідчення, що російським командуванням віддаються накази про бомбові удари по об'єктах мирної інфраструктури та житловим кварталам міст. При цьому використовується не високоточна зброя, як стверджують військові начальники та пропагандисти окупантів, а некеровані авіабомби вільного падіння ОФАБ-250-270, ФАБ-500, ОФЗАБ-500.

Це призводить до сильних втрат серед мирного населення і руйнувань об'єктів цивільної інфраструктури. І такі бомбардування - черговий доказ злочинів проти людяності.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія атакує українські міста бомбами вільного падіння 5.00 5 2
Політика / Україна
08.03.2022 864
Еще материалы раздела «Україна»