НОВИНИ ДНЯ: У Курській області раптово змінилася ситуація: деталі  Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні  Військовий експерт повідомив про нові труднощі для ЗСУ: про що йдеться  Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннєвсі новини дня
Політика
Росія
09.03.2022 663

РФ проводить приховану мобілізацію під виглядом навчань, - Генштаб

У Росії почали приховану мобілізацію, щоб заповнити втрати особового складу. Також військовим РФ заборонили розривати контракти з армією.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ.

За інформацією Генштабу ЗСУ, для заповнення втрат особового складу в Росії почали приховану мобілізацію.

"З метою заповнення втрат, противник проводить приховану мобілізацію під виглядом навчальних зборів", - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також в Росії заборонили військовим розривати контракти на проходження служби.

"З метою припинення відтоку особового складу, військовим керівництвом ЗС РФ прийнято рішення про заборону розривання контрактів на проходження військової служби", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
РФ проводить приховану мобілізацію під виглядом навчань, - Генштаб 5.00 5 2
Політика / Росія
09.03.2022 663
Еще материалы раздела «Росія»