<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.03.2022 721

6,5 тисячі з «єПідтримки» відсьогодні можуть отримати жителі областей, де йдуть активні бої

Жители регіонів, де йдуть найактивніші бої, вже відсьогодні зможуть отримати 6,5 тис. грн у межах «єПідтримки».

Як передає Укрінформ, про це віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

За його словами, «6 500 грн можуть отримати українці в межах єПідтримки вже відсьогодні саме в тих областях, де ведуться найактивніші бойові дії».

«Виплату можна витратити на будь-що. Обмеження на певний вид бізнесу з програми зняли»« - запевнив Федоров.

За його словами, отримати допомогу зможуть «наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ та ФОП усіх груп. Виплата спрямована, щоб підтримати населення у тих областях, де ведуться найактивніші бойові дії. Також це підтримає ФОПів, які не можуть забезпечувати себе через початок війни».

Як зауважив Федоров, для отримання коштів треба авторизуватися у «Дії» та обрати послугу «єПідтримка», потім обрати картку «єПідтримка». Якщо картки ще немає, можна дізнатися, як її оформити, на сторінці «єПідтримки».

Після цього треба натиснути «Отримати допомогу» та очікувати зарахування коштів протягом доби.

За словами Федорова, можна подати заявку, навіть якщо вже отримана допомога за вакцинацію.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що розроблена спеціальна програма для надання допомоги і підтримки громадян України, які втратили можливість працювати через вторгнення росії. Кожен громадянин України, який втратив можливість працювати через війну, отримає від держави 6,5 тисяч гривень без жодних умов.

Оценка материала:

5.00 / 1
6,5 тисячі з «єПідтримки» відсьогодні можуть отримати жителі областей, де йдуть активні бої 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.03.2022 721
Еще материалы раздела «Суспільство»