<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.03.2022 798

В Україну йде потепління: коли земля розкисне під танками російських нацистів

Температура повітря почне підвищуватися з 13-14 березня. Не швидко, ночі ще будуть холодними, але вдень весна візьме своє.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

У середу, 9 березня, періодично сніжитиме на Півдні, Сході та в Центрі, крім Вінницької області. У північних та західних регіонах істотних опадів очікувати не варто, хіба що на Заході ввечері пройде сніг. Синоптик попередила про поривчастий вітер на Лівобережжі України.

За її словами, найближчої ночі у більшості областей України буде -3...-8 градусів, вдень від -3 до +2.

Найхолоднішими очікуються ночі на 10, 11 та 12 березня: -8...-12 градусів. У центральній частині, Сумській та Харківській областях ртутні стовпчики впадуть до -12-14 градусів.

Але з 13 березня злі морози поступово відступатимуть під натиском весни.

Раніше ми писали, що в Україні майбутнє літо-2022 затягнеться ще майже на місяць. Синоптики прогнозують температуру до кінця вересня +25 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління: коли земля розкисне під танками російських нацистів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.03.2022 798
Еще материалы раздела «Суспільство»