НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2022 715

Українські ППО домоглися значного успіху в боротьбі з літаками РФ, - Міноборони Британії

У Великобританії заявили, що протиповітряна оборона України успішно протистоїть російським літакам. Ймовірно, не дозволяє Росії контролювати повітряний простір над країною.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Міністерства оборони Великобританії в Twitter.

"Українські засоби протиповітряної оборони, схоже, домоглися значного успіху в боротьбі з сучасними бойовими літаками Росії, ймовірно, не дозволяючи їм досягти будь-якого ступеня контролю над повітряним простором", - йдеться в повідомленні.

В оцінці Великобританії також говориться, що російським силам не вдалося домогтися значних успіхів у боях на північний захід від Києва.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські ППО домоглися значного успіху в боротьбі з літаками РФ, - Міноборони Британії 5.00 5 2
Політика / Україна
09.03.2022 715
Еще материалы раздела «Україна»