НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2022 788

Ви ще можете врятуватися, якщо просто підете: Зеленський звернувся до російських військових

Президент Володимир Зеленський звернувся до російських окупантів. Він закликав їх повернутися додому, поки ще є можливість врятуватися.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу держави під час відеозвернення.

"Ви ще можете врятуватися, якщо просто підете. Не вірте своїм командирам, коли кажуть, що маєте шанси в Україні. Вас тут нічого не чекає, крім загибелі та полону. Ми маємо перехоплення, що ваші командири вже всі розуміють. Потрібно закінчувати війну, треба повертатися до миру, йдіть із наших будинків, йдіть до себе", - закликав Зеленський.

Нагадаємо, за даними видання The Times, арктичні вітри, які насуваються на Україну, перетворять російську техніку на 40-тонні морозильники. Окупанти будуть змушені покинути бойові машини, або замерзати в них.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ви ще можете врятуватися, якщо просто підете: Зеленський звернувся до російських військових 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2022 788
Еще материалы раздела «Україна»