<
НОВИНИ ДНЯ: Ваші котлети стануть ресторанною стравою: до фаршу потрібно додати всього лише один інгредієнт  Ціна історії: через унікальну археологічну знахідку в Греції призупинили важливе будівництво  ЗСУ можуть намагатися послабити ППО РФ напередодні поставок F-16, - ISW  Китай просуває свій "мирний план" перед українським самітом в Швейцарії, - Reuters  Королівський бісквіт "Вікторія": як приготувати відомий класичний десерт  День батька в Україні 2024 року: якого числа вітати татусів і як виникло це свято  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській областівсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2022 728

Ви ще можете врятуватися, якщо просто підете: Зеленський звернувся до російських військових

Президент Володимир Зеленський звернувся до російських окупантів. Він закликав їх повернутися додому, поки ще є можливість врятуватися.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу держави під час відеозвернення.

"Ви ще можете врятуватися, якщо просто підете. Не вірте своїм командирам, коли кажуть, що маєте шанси в Україні. Вас тут нічого не чекає, крім загибелі та полону. Ми маємо перехоплення, що ваші командири вже всі розуміють. Потрібно закінчувати війну, треба повертатися до миру, йдіть із наших будинків, йдіть до себе", - закликав Зеленський.

Нагадаємо, за даними видання The Times, арктичні вітри, які насуваються на Україну, перетворять російську техніку на 40-тонні морозильники. Окупанти будуть змушені покинути бойові машини, або замерзати в них.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ви ще можете врятуватися, якщо просто підете: Зеленський звернувся до російських військових 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2022 728
Еще материалы раздела «Україна»