<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сумвсі новини дня
Політика
Росія
10.03.2022 864

Щоб не пішли під суд. Російським пілотам можуть умисно псувати парашути, – розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України висловило сумніви щодо бажання російського військово-політичного командування зберегти життя своїх армійців.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на інформацію ГУР Міноборони у Facebook.

Розвідка помітила, що в збитих над Україною російських льотчиків надто часто не розкриваються парашути. Зокрема, нещодавно вітчизняні сили ППО збили ворожий літак, пілот катапультувався, але загинув.

"Зараз проводиться детальне вивчення уламків цього і раніше збитих літаків російських фашистів, з попередніх результатів випливає, що однією з причин неспрацьовування парашута може бути його умисне неправильне укладання перед вильотом", – зазначили в ГУР.

Українські розвідники припускають, що російське керівництво свідомо пішло на такий крок. Головний мотив – не допустити публічних свідчень військових РФ про воєнні злочини проти мирних мешканців України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Щоб не пішли під суд. Російським пілотам можуть умисно псувати парашути, – розвідка 5.00 5 2
Політика / Росія
10.03.2022 864
Еще материалы раздела «Росія»