НОВИНИ ДНЯ: Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"всі новини дня
Політика
Україна
10.03.2022 1803

Тероборона Сумської області розбила колону російської техніки

В Сумській області захисники з територіальної оборони розбили майже 20 одиниць техніки окупанта. Поповнили арсенал ЗСУ черговими трофеями.

t_me_ressentiment_channel__1__6_650x410_10.03.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Генерального штабу ЗСУ.

Серед трофеїв відзначаються:

  • 3 бронетранспортери;
  • декілька САУ "Гвоздика";
  • пара вантажівок;
  • міномет.

"Сумщина. Воїни Територіальна оборона ЗС України розбили близько двох десятків одиниць техніки російських окупантів. Вони намагалися зайти в один з населених пунктів. Чергові трофеї поповнили арсенал Збройних Сил - 3 бронетранспортери, декілька САУ "Гвоздика", пара вантажівок та міномет", - пише пресслужба.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тероборона Сумської області розбила колону російської техніки 5.00 5 2
Політика / Україна
10.03.2022 1803
Еще материалы раздела «Україна»