<
НОВИНИ ДНЯ: Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травня  Грозові дощі гулятимуть Україною: синоптик розповіла, яка буде 28-го травня погода  Де в Україні будуть дощі та грози 28 травня: прогноз погоди  Частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на 27 травня  Дощі з грозою накриють пів України: прогноз погоди на 27 травнявсі новини дня
Політика
Україна
10.03.2022 620

ЗСУ за дві доби знищили вісім повітряних цілей в районі ООС

За дві доби Повітряні сили ЗСУ знищили щонайменше вісім повітряних цілей в районі проведення Операції об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Фейсбуці.

«За дві доби, 8 та 9 березня, засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України було знищено щонайменше вісім повітряних цілей в районі проведення Операції об'єднаних сил. Винищувальна авіація, підрозділи зенітних ракетних військ С-300 та Бук-М1 знищили чотири штурмовики Су-25 і два вертольоти російських окупантів. Також є підтвердження на дві збиті крилаті ракети», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що штурмовики та бомбардувальники Командування Повітряних Сил ЗСУ на різних стратегічних напрямках продовжують підтримувати дії Сухопутних військ ЗС України і завдають ракетно-бомбові удари по колонах ворожої техніки.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ за дві доби знищили вісім повітряних цілей в районі ООС 5.00 5 2
Політика / Україна
10.03.2022 620
Еще материалы раздела «Україна»