<
НОВИНИ ДНЯ: Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°всі новини дня
Політика
Україна
10.03.2022 941

У бою за Київ з експортних ПТРК знищили шість російських танків і одну БМП

Завдяки експортним протитанковим ракетним комплексам у бою за Київ у середу знищили шість російських танків та одну БМП.

630_360_1646298046-178_10.03.22

Про це головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні придані одній з бригад Сухопутних військ підрозділи ПТРК зі складу бригади Сил територіальної оборони міста Києва та однієї з бригад спеціального призначення в бою за столицю знищили шість танків та один БМП окупантів», - зазначив Залужний.

Він уточнив, що підрозділи були озброєні експортними ПТРК «Стугна» та «Корсар», які передало військовикам КБ «Луч».

Головнокомандувач ЗСУ також наголосив, що під час підготовки українські військовослужбовці опановували нові форми та способи застосування підрозділів, а саме асиметричні дії. "Наразі Збройні сили України в реальних бойових умовах відпрацьовують те, чого навчалися, залучаючи сили тероборони та спеціального призначення", - зауважив він.

Як повідомлялося, 24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 3
У бою за Київ з експортних ПТРК знищили шість російських танків і одну БМП 5.00 5 3
Політика / Україна
10.03.2022 941
Еще материалы раздела «Україна»