<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Україна
10.03.2022 2520

ЗСУ захопило вже понад 70 трофейних танків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, армія України вже почала використовувати трофейну техніку проти рашистів

Найновіший російський модернізований танк Т-80ВБМ, який був захоплений українськими військовими, тепер допомагає знищувати рашистів.

Про це говорить світлина з Т-80ВБМ під українськими прапорами. Цікаво, що танки у цій версії почали серійно постачатися до армії РФ лише декілька років тому.

Ними озброювались військові частини з постійним місцем дислокації у північних регіонах та були кинуті у перших ешелонах рашиського наступу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лише за публічними та верифікованими фото та відео з початку війни Збройними Силами України було захоплено понад 70 танків. Для розуміння, масштабів, це понад двох танкових батальйонів.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ захопило вже понад 70 трофейних танків 5.00 5 2
Політика / Україна
10.03.2022 2520
Еще материалы раздела «Україна»