<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенберга  Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознаки  Росія за місяць застосувала в Україні більше ніж 3 тисячі КАБів, - Зеленський  Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травнявсі новини дня
Політика
Україна
10.03.2022 583

Окупанти хочуть подавати електрику ЗАЕС в Крим та "ЛДНР". Але це нереально, – "Енергоатом"

Російські військові, які захопили Запорізьку АЕС поблизу Енергодара, виношують нездійсненні плани про переорієнтацію роботи станції на окуповані райони Криму та Донбасу.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на допис "Енергоатому" в Telegram.

Окупанти обговорюють наміри переспрямувати вироблену Запорізької АЕС електроенергію. Однак, ці плани неможливо реалізувати.

"Російські окупанти, які захопили Запорізьку АЕС, обговорюють наміри спрямувати електроенергію, що виробляється атомною електростанцією, на окуповані Крим та Донбас. Насправді це фізично неможливо зробити", – йдеться у повідомленні "Енергоатому".

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти хочуть подавати електрику ЗАЕС в Крим та "ЛДНР". Але це нереально, – "Енергоатом" 5.00 5 1
Політика / Україна
10.03.2022 583
Еще материалы раздела «Україна»