<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
10.03.2022 785

Україна з розумінням прийме капітуляцію Росії - Резніков

Керівництво України працює на своїх місцях, а російським загарбникам варто подумати про капітуляцію.

630_360_1646928455-901_10.03.22

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Керівництво країни на чолі з Президентом, члени уряду – всі працюють, усі на своїх місцях. Як би це не було прикро для росії! Я наполегливо раджу кожному російському солдату прослідувати прямісінько за російським кораблем, або здатися в український полон, поки не пізно. Ну, і щодо капітуляції: Україна з розумінням прийме капітуляцію росії. Тримаймо стрій!» - заявив Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, 9 березня міністр оборони Олексій Резніков закликав українців знищувати російські системи радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки, що сприятиме дезорінтуванню противника.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна з розумінням прийме капітуляцію Росії - Резніков 5.00 5 1
Політика / Україна
10.03.2022 785
Еще материалы раздела «Україна»