<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.03.2022 536

Пріоритет - продовольчі культури. Уряд активізував посіви в регіонах, де немає бойових дій

Уряд України активізував посіви в регіонах, де немає активних бойових дій. Закликав бізнес відновлювати виробництво й повертати працівників при можливості.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

"Наразі одне з головних завдань уряду - це проведення посівної в тих регіонах нашої країни, де немає активних бойових дій. Наш пріоритет - це продовольчі культури", - заявив Шмигаль.

За словами прем’єра, уряд активізував роботу з аграріями, аби наша країна була забезпечена достатньою кількістю продовольства. Повинна бути відновлена робота підприємств харчової промисловості в областях, де це є можливо.

"Хочу ще раз звернутись до бізнесу. Відновлюйте виробництва, де це можливо. Повертайте працівників", - додав Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пріоритет - продовольчі культури. Уряд активізував посіви в регіонах, де немає бойових дій 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
11.03.2022 536
Еще материалы раздела «Економіка»