<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
11.03.2022 947

У Путіна немає "стійкої кінцевої мети" в Україні, - ЦРУ

Директор ЦРУ Вільям Бернс заявив, що президент Росії Володимир Путін продовжує погоджуватися на переговори щодо врегулювання з Україною з тактичних міркувань. Оскільки, на думку Бернса, у Путіна "немає стійкої кінцевої мети" для свого вторгнення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ABC News.

"Враховуючи послужний список Путіна, враховуючи той факт, що він людина, яка ненавидить діяти, виходячи з того, що він вважає слабкістю, що йому потрібно поступитися або визнати помилки, це, ймовірно, малоймовірно", - заявив Бернс.

Бернс також заявив, що Путін водночас перетворює Росію на "пропагандистську бульбашку".

"Він посилив своє панування в державних ЗМІ і удушення незалежних ЗМІ, особливо в останні роки, і особливо після початку вторгнення в Україну. Я не вірю, що він може нескінченно відгороджувати росіян від правди, особливо коли реалії почали пробивати цю бульбашку", - додав директор ЦРУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна немає "стійкої кінцевої мети" в Україні, - ЦРУ 5.00 5 1
Політика / Україна
11.03.2022 947
Еще материалы раздела «Україна»